Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness "Είμαι ό,τι τρώω": Μια γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα της Διατροφής

"Είμαι ό,τι τρώω": Μια γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα της Διατροφής

shutterstock_112276685

Τα περιοδικά FORMA και ΠΑΙΔΙ & ΝΕΟΙ ΓΟΝΕΙΣ γιορτάζουν και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και μας καλούν όλους στο εμπορικό κέντρο Avenue (Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι) για να γιορτάσουμε μαζί και να ενημερωθούμε για το πώς η ποιοτική διατροφή συμβάλλει στην προστασία της υγείας μας.

Οι ειδικοί της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – Λόγω… διατροφής με επικεφαλής τον κλινικό διαιτολόγο - διατροφολόγο κ. Δημήτρη Γρηγοράκη θα είναι εκεί για να μας μιλήσουν για όλα τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής και να προσφέρουν έξυπνες λύσεις για όλους.

Επίσης, μπορούμε να ενημερωθούμε σχετικά με την ενημερωτική εκστρατεία «Μεγαλώνουμε με υγεία» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, η οποία αφορά το σημαντικό ζήτημα της υγιούς γήρανσης μέσω της δια βίου υιοθέτησης προληπτικών πρακτικών.

Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παιδική θεατρική παράσταση για τη σημασία της σωστής διατροφής από την ομάδα Άπλετοι Κήποι, να διασκεδάσουν παρέα με ειδικούς παιδαγωγούς-εμψυχωτές και να απασχοληθούν δημιουργικά παίζοντας με τα Παιχνίδια Δεσύλλας.

Να είστε όλοι εκεί για να διασκεδάσουμε με πολλές ακόμη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Info
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 17.00 - 21.00
Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 11.00 - 20.00


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.