Αρχική Νέα 'Είμαι πιο αυστηρή προς τα παιδιά απ' ό,τι ο Φάνης", μάς λέει η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους στο “60' με το infokids.gr”

'Είμαι πιο αυστηρή προς τα παιδιά απ' ό,τι ο Φάνης", μάς λέει η Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους στο “60' με το infokids.gr”

3980E3EEA6514C2171D490F88BDDBE34

Η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, καλεσμένη μας στην εκπομπή "60' με το infokids.gr" στον ifeelkid, μας μιλά για τον πολύ ενδιαφέροντα ρόλο της στη φετινή παράσταση στο Αγγέλων Βήμα «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα», αλλά  και την καθημερινότητά της με τους δυο γιους της στο σπίτι. Σύζυγος του επίσης ηθοποιού Φάνη Μουρατίδη, μάς λέει πώς προσεγγίζουν οι δυο τους το θέμα της ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών, αν και η ίδια παραδέχεται πως είναι πιο αυστηρή από το Φάνη.

Πότε: Κάθε Δευτέρα 18.00 – 19.00 & Πέμπτη 11.00 – 12.00 στον ifeelkid


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.