Αρχική Ρωτήστε το δικηγόρο "Είμαι τρίτεκνη μητέρα και ο άντρας μου είναι άνεργος... Πώς θα συντηρήσουμε την οικογένεια;"

"Είμαι τρίτεκνη μητέρα και ο άντρας μου είναι άνεργος... Πώς θα συντηρήσουμε την οικογένεια;"

Καλησπέρα. Είμαι τρίτεκνη μητέρα και πολύ απελπισμένη. Είμαι νοσηλεύτρια στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και έχω κλείσει 18 χρόνια υπηρεσίας. Η οικογένειά μου ζει στο Μουζάκι Καρδίτσας. Ο άντρας μου αυτό το διάστημα είναι άνεργος. Εγώ έχω πάρει άδεια άνευ αποδοχών γιατί δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και έχουμε ανάγκη από χρήματα. Θέλω να πάρω μετάθεση, να είμαι δίπλα στα παιδιά μου και δεν μπορώ. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Έχω απελπιστεί. Πώς θα συντηρήσω την οικογένειά μου; Δεν ενδιαφέρεται κανένας...

Απάντηση του δικηγόρου Ιωάννη Π. Αλαβάνου

Δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση δεν είναι αναγκαστική για τη Διοίκηση η μετάθεσή σας στο Μουζάκι Καρδίτσας, καθότι ο σύζυγός σας είναι άνεργος. Λυπάμαι που το πρόβλημά σας δεν είναι νομικό για να μπορέσω να δώσω περαιτέρω διευκρινίσεις.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Αλαβάνος

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Π. ΑΛΑΒΑΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ
Κάνιγγος 27, 106 82 Αθήνα
+30210 3816555, +306932618706,
fax: +30210 3816555
Email: jalavano@otenet.gr
Url: http://www.alavanos.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.