Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα "Είμαστε για δέσιμο!": Γονείς και παιδιά θα μάθουν πώς να φτιάξουν το δικό τους βιβλίο στο Οξυγόνο (24/1)

"Είμαστε για δέσιμο!": Γονείς και παιδιά θα μάθουν πώς να φτιάξουν το δικό τους βιβλίο στο Οξυγόνο (24/1)

10920922_913314802026045_8452235980665323971_nΤι θα λέγατε αν δυο γάτοι σάς έδιναν όλα τα υλικά για να δέσετε μόνοι σας ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο; Θα λέγατε ότι μάλλον είναι για δέσιμο…Ε, μα ναι λοιπόν, είναι για δέσιμο! Και, ναι, σας δίνουν όλα τα υλικά μέσα σε ένα βαλιτσάκι βιβλιοδεσίας που συνοδεύεται από οδηγίες και βοηθητικό βίντεο! Η Τέλα είναι μια φοβερή και τρομερή γάτα από την Ισπανία και ξέρει τα πάντα γύρω από την καλλιτεχνική βιβλιοδεσία, γιατί σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα της βιβλιοδεσίας στη Βαρκελώνη.

Μην μπερδευτείτε με την προφορά της, γιατί τώρα μαθαίνει ελληνικά! Ο Σπάγγος ο κεραμιδόγατος, από την άλλη, είναι φασαριόζος, φωνακλάς και όλο σε μπελάδες μπλέκει! Να, όπως εκείνη τη φορά που… μα είναι μεγάλη ιστορία! Όταν τους συναντήσετε, ρωτήστε τους να σας την πούνε! Την Τέλα δηλαδή, γιατί ο Σπάγγος κάπου θα κεραμιδογατεύει… ως συνήθως!

Για παιδιά του Νηπιαγωγείου και της Α’ Δημοτικού μαζί με τους γονείς τους.

Πότε: Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015, 10.30 π.μ.-12.00 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου, κατά την είσοδο στο εργαστήριο απαιτείται η αγορά του κιτ βιβλιοδεσίας «Είμαστε για δέσιμο» (τιμή λιανικής: 12€ ).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά).

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter