Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Είναι άδικο»: Εκδήλωση στο Οξυγόνο (26/4)

«Είναι άδικο»: Εκδήλωση στο Οξυγόνο (26/4)

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο «Είναι άδικο» από τη σειρά Ο Μικρός  Φιλόσοφος του Μισέλ Πικμάλ, με την εμψυχώτρια Μαρία Σταυρίδου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 και ώρα 10:30π.μ., στο Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο.

Ο μικρός Πίκολο είναι τρυφερός, σκανταλιάρης, λίγο πεισματάρης αλλά και καλόκαρδος!
Γεμάτος επιθυμίες και ανάγκες, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, ο μικρός μας φιλόσοφος προβληματίζεται συνεχώς, καθώς ψάχνει να ισορροπήσει το «εγώ» του μέσα στο κοινωνικό του περιβάλλον.

Ελάτε να ταξιδέψουμε στον κόσμο του Πίκολο και μέσα από βιωματικά παιχνίδια να δώσουμε απαντήσεις στις φιλοσοφικές του αναζητήσεις, να ανακαλύψουμε και να του προσφέρουμε τρόπους κοινωνικοποίησης, δημιουργίας ειλικρινών σχέσεων και συνύπαρξης με τους άλλους, ώστε να πετύχει την αρμονική συμβίωση και να του ανοίξουμε τον δρόμο για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά που φοιτούν στα Προνήπια και τα Νήπια. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά).

Αντί εισιτηρίου απαιτείται η αγορά ενός βιβλίου της σειράς πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Λίγα λόγια για τη σειρά:
Καθημερινές ιστορίες, γραμμένες με χιούμορ και ρυθμό, που βοηθούν τα παιδιά, με τρόπο κατανοητό, να θέσουν ορισμένα γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει το «φιλοσοφικό εργαστήρι», καθώς και παιχνίδια που διευρύνουν τον προβληματισμό. Μια διασκεδαστική και επιμορφωτική σειρά, για να τη διαβάζουν και να τη μοιράζονται μικροί και μεγάλοι.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310.260.085
e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr
www.oxygono-metaixmio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.