Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Είναι αλήθεια τελικά ότι σταματά η παραγωγή του Wii;

Είναι αλήθεια τελικά ότι σταματά η παραγωγή του Wii;

nintendo_wii_uk_box
Δυστυχώς ναι. Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το περίφημο οικιακό σύστημα Wii, θα σταματήσει πια να παράγεται.

Δικαιολογημένα αν αναλογιστείτε ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο σημείωνε εντυπωσιακή καθοδική πορεία στις προτιμήσεις των καταναλωτών, που είναι επίσης δικαιολογημένο αφού η ίδια η εταιρία το «κόντραρε» με το WiiU.

Αναμένοντας να δούμε τι πωλήσεις θα κάνει το WiiU κι αποχαιρετώντας το παλιό… Wii, ας αποδόσουμε τα πρέποντα σε αυτό, αφού κατάφερε να μάθει στους οπαδούς των video games, το χειρισμό με την ανίχνευση κίνησης. Κι αν στο μυαλό σας έρχεται το περιφερειακό EyeToy της Sony, σημειώστε ότι μπορεί να προηγήθηκε ως μηχανισμός κατά μία 5ετία, δεν κατάφερε ωστόσο να κερδίσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.