Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Είναι ένας τρελός θεότρελος κόσμος 1» που μας διασκεδάζει στη Θερινή Αυλαία (2/7)

«Είναι ένας τρελός θεότρελος κόσμος 1» που μας διασκεδάζει στη Θερινή Αυλαία (2/7)

Είναι ένας τρελός θεότρελος κόσμος1Η Πολιτεία Θεάτρου θα παρουσιάσει την μουσικοχορευτική κωμωδία και αφιέρωμα στα 100 χρόνια ελληνικού κινηματογράφου «Είναι ένας τρελός θεότρελος κόσμος 1» της Μαρίας Μπαλτατζή, την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 21.00,στη Θερινή Αυλαία.

Οι καλύτερες ατάκες και ρεφραίν τραγουδιών του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου (120 κωμωδίες περιόδου 1955-1974) μπήκαν στο μίξερ και ανακατεύθηκαν. Προστέθηκε πολλή έμπνευση, πολλή φαντασία και πολλή δουλειά για μία βραδιά με την πιο ξεκαρδιστική κωμωδία «Είναι ένας τρελός θεότρελος κόσμος» της Μαρίας Μπαλτατζή, που έχει μόνο σκοπό την καλή σας διασκέδαση.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία-Επιμέλεια Σκηνικών/Κοστουμιών/Μουσικής: Μαρία Μπαλτατζή
Παίζουν:
Αχιλλέας Δημητριάδης, Βέτα Γκατζά, Νίκος Δερτιλής, Ηλέκτρα Χριστοδούλου, Αλίκη Μπράβου, Ελένη Χειμώνα, Παναγιώτης Δημάκης, Ρία Μοσχοπούλου, Δημήτρης Αδαμίδης, Παναγιώτης Παπαναστασίου, Παντελής Μιχαλακάκης, Αλεξία Ξυγαλά, Κωνσταντίνος Ταμπούρης

Διάρκεια: 135΄

Θερινή Αυλαία
Εγκαταστάσεις ΔΕΘ, πλησίον περιπτέρου 16

Παραστάσεις:
2 Ιουλίου 2014
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη, 21.00
Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Πληροφορίες:
Θέατρο Αυλαία

Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. (Πλευρά Τσιμισκή)
2310 237.700


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.