Αρχική Προτάσεις Αγοράς «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» - Ας βοηθήσουμε τη σίτιση μιας άπορης οικογένειας για 6 μήνες

«Είναι σημαντικό να προσφέρεις» - Ας βοηθήσουμε τη σίτιση μιας άπορης οικογένειας για 6 μήνες

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, συμπράττουν με στόχο να βοηθηθούν άπορες οικογένειες στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας τους με αξιοπρέπεια τα προς το ζην και σας καλούν να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας γιατί «Είναι σημαντικό να προσφέρεις»! Αγοράζοντας τις κάρτες με την ένδειξη «Είναι σημαντικό να προσφέρεις» αξίας 5€ και 20€ από τα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος και Public σε όλη την Ελλάδα, βοηθάτε μια άπορη οικογένεια συμβάλλοντας στην κάλυψη των βασικών αναγκών σίτισης. Τα χρήματα από την αγορά των καρτών διατίθενται (100%) εξολοκλήρου σε άπορες οικογένειες, χάρη στην υποστήριξη χορηγών και συνεργατών.
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 240 δικαιούχοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δωρεάν σίτισης για διάστημα 6 μηνών. Στόχος, με τη δική σας υποστήριξη, είναι να αυξηθεί ο αριθμός των ωφελούμενων οικογενειών που θα έχουν πρόσβαση στα βασικά είδη πρώτης ανάγκης. Με την κάρτα των 5€ παρέχετε σε μια άπορη οικογένεια το γεύμα 1 μέρας και με την κάρτα των 20€ τα γεύματα 1 εβδομάδας.

content_kartes2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.