Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Είναι τονωτικό, αφροδισιακό και αντικαταθλιπτικό. Ένα βότανο άκρως απαραίτητο για όλους μας…

Είναι τονωτικό, αφροδισιακό και αντικαταθλιπτικό. Ένα βότανο άκρως απαραίτητο για όλους μας…

ginseng
Αισθάνεστε συχνά κόπωση; Δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας; Πιστεύετε ότι δεν αποδίδετε όσο θα θέλατε, πνευματικά και σωματικά;

Μα τότε πρέπει επειγόντως να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με αυτό το βότανο – τη ρίζα της ζωής, το τζίνσεγκ!

Το τζίνσεγκ θεωρείται απ’ τα πλέον ευεργετικά βότανα της φύσης και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στα φαγητά σας αλλά να το λαμβάνετε και με κάψουλες που πωλούνται στα φαρμακεία.

Είναι ένας φυσικός τρόπος τόνωσης της σωματικής και διανοητικής μας ευεξίας ενώ απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό μας, μεταφέροντας οξυγόνο στα κύτταρα. Επιπλέον βοηθά στην απορρόφηση όλων των βιταμινών και μετάλλων.

Το τζίνσεγκ θεωρείται ευεργετικό στην πίεση του αίματος, στη σεξουαλική ικανότητα, στην αϋπνία, σε κάθε είδους αβιταμίνωσης, αναιμίας, σε έλλειψη γλυκόζης κλπ.

Μπορεί να τριφτεί και να προστεθεί σε σαλάτες και φαγητά, ακόμη και να μασηθεί έτσι, αν και πικρίζει λίγο.

Μπορείτε να το κάνετε τσάι: Λίγα γραμμάρια της ρίζας σε 2 ποτήρια νερό για περίπου 1 ώρα. Αλλά και αφέψημα ( αφού βράσει 2 φορές, να κρατηθεί το πρώτο αφέψημα μετά από 45 λεπτά περίπου βράσιμο και, αφού αλλαχθεί το νερό, να φτιαχτεί άλλη μια δόση).

 
Επειδή όμως η δράση του είναι ιδιαιτέρως τονωτική, καλό είναι να μην το καταναλώνουμε με καφέ ή άλλα ροφήματα που περιέχουν καφεΐνη.

Ενώ συνιστάται να το αποφεύγουμε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.