Αρχική InfoMommy Υγεία Εισαγωγικό σεμινάριο στη φυσιοθεραπευτική-οστεοπαθητική μέθοδο FDM από τον πυλώνα εκπαίδευσης του Bionian Cluster

Εισαγωγικό σεμινάριο στη φυσιοθεραπευτική-οστεοπαθητική μέθοδο FDM από τον πυλώνα εκπαίδευσης του Bionian Cluster

Θεραπευτικό μοντέλο FDM

Στο πλαίσιο του πυλώνα εκπαίδευσης Bionian Academy, το Bionian Cluster Βιοτεχνολογίας και Υγείας πραγματοποιεί, στις 3 Δεκεμβρίου 2014, εισαγωγικό σεμινάριο σχετικά με τη θεραπευτική μέθοδο FDM - Fascial Distortion Model. Οι εργασίες του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο Physiopolis (Παπαναστασίου 3, Χαλάνδρι).

 
Το FDM είναι μια ιατρική αντίληψη, η οποία αποδίδει την αιτία της σωματικής δυσφορίας και των λειτουργικών περιορισμών, σε μία ή περισσότερες από έξι χαρακτηριστικές παραμορφώσεις της ανθρώπινης περιτονίας. Εάν αυτές οι παραμορφώσεις διορθωθούν, ο πόνος και η απώλεια της κίνησης μπορεί να αντιμετωπιστούν μετρήσιμα, αποτελεσματικά και κατανοητά.

Η FDM μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς της ιατρικής. Αυτό επεκτείνει τις διαγνωστικές ικανότητες του ιατρού ή του θεραπευτή και επιτρέπει την αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών με διάφορες ιατρικές διαγνώσεις. Επί του παρόντος, η FDM χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για τα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος και για τη θεραπεία του πόνου. Η διά χειρός θεραπεία FDM μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωταρχικά ή συμπληρωματικά.
Τα σχετικά θέματα θα παρουσιαστούν από τον Stefan Anker, Instructor της μεθόδου FDM από το 2005.

 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιατρούς, φυσικοθεραπευτές ή παρεμφερείς ειδικότητες υγείας, καθώς και σε φοιτητές των παραπάνω ειδικοτήτων.

fdm-practical-manual

Διάρκεια Σεμιναρίου
3 ώρες

Ημερομηνία Έναρξης
3/12/2014

Τόπος Διεξαγωγής
Physiopolis, Παπαναστασίου 3, Χαλάνδρι

Κόστος Συμμετοχής
30€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ)

Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής: από 12/11/14 έως και 3/12/14
Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Λεπτομέρειες σχετικά με τη μέθοδο FDM εδώ.

Για επιπλέον πληροφορίες, επικοινωνήστε στα:
6975260273:  κ. Μάριος Μήτσιος, Δ/ντής Bionian Academy   &
6942541575: κα Γιώτα Τραγέα, Head Coordinator Bionian Academy
e-mail: info@biosbbc.org


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.