Είσαι έτοιμος για την πρόκληση του PES 2014 στα καταστήματα Κωτσόβολος; (19-20/9)

kotsoΤο νέο PES 2014 επιτέλους έφτασε και δίνει τέλος στην αναμονή χιλιάδων φίλων της πιο επιτυχημένης σειράς ποδοσφαίρου. Στα καταστήματα Κωτσόβολος οι gamers μπορούν να αποκτήσουν το PES 2014 από την πρώτη μέρα επίσημης κυκλοφορίας του, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, αλλά και να προκαλέσουν τους κορυφαίους παίκτες της χώρας διεκδικώντας μοναδικά δώρα.

Η φετινή έκδοση του ProEvolutionSoccer θα ενθουσιάσει τους πολυάριθμους φίλους της σειράς αφού όπως παραδέχονται οι δημιουργοί αλλά και οι χρήστες, φέτος έχει γίνει το μεγαλύτερο βήμα προόδου στα χρονικά του PES. Οι τεχνολογίες που έχουν χρησιμοποιηθεί για το PES 2014 δίνουν εκπληκτικά νέα γραφικά και λεπτομερή απεικόνιση, έχουν βελτιώσει εντυπωσιακά την τεχνητή νοημοσύνη των παικτών και έχουν πετύχει την πιο φυσική εξομοίωση που έχει παρουσιαστεί ποτέ. Επιπλέον, όπως και τα τελευταία χρόνια, το παιχνίδι θα είναι πλήρως εξελληνισμένο με ελληνική περιγραφή από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Η αληθινή πρόκληση όμως ξεκινά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, όπου όλοι οι παίκτες με την απόδειξη αγοράς του PES 2014 από την Κωτσόβολος μπορούν να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο κατάστημα Κωτσόβολος στο TheMallAthens από τις 16.00 έως τις 20.00 για να κοντράρουν τους έλληνες πρωταθλητές και να διεκδικήσουν Playstation 4 και άλλα άπαιχτα δώρα. Την ένταση και το πάθος των αγώνων θα μεταδώσουν ζωντανά από το κατάστημα στον αέρα του NovaSportFM 94,6 ο Γιώργος Θαναηλάκης και ο Βασίλης Σαμπράκος.