Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Eίσαι ταλέντο στα μαθηματικά; Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό της Αμερικανικής Μαθηματικής Εταιρείας στα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Eίσαι ταλέντο στα μαθηματικά; Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό της Αμερικανικής Μαθηματικής Εταιρείας στα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα εμπλούτισαν πρόσφατα τις διεθνείς τους συνεργασίες με την Αμερικανική Μαθηματική Εταιρεία (Mathematical Association of America – MAA) έναν από τους πιο σημαντικούς μαθηματικούς οργανισμούς της Αμερικής, ο οποίος διεξάγει ανοιχτούς διαγωνισμούς σε παγκόσμια κλίμακα. Στο πλαίσιο αυτής της σημαντικής συνεργασίας, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος διαγωνισμός AMC8 στις 17 Νοεμβρίου και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα θα είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο!

Όσοι μαθητές Γυμνασίου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε ένα μαθηματικό διαγωνισμό διεθνούς κύρους, μπορούν να επικοινωνήσουν με το σχολείο μέχρι τις 16 Οκτωβρίου στο τηλέφωνο 210 6186000 (εσωτ. 631 – κα Κολιοπούλου) ή να στείλουν e-mail στο ioanni.loudaro@gmail.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.