Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Eίστε έγκυος; Γυμναστείτε με την μέθοδο Feldenkrais και κάντε ένα πολύτιμο δώρο σε εσάς και το μωράκι σας

Eίστε έγκυος; Γυμναστείτε με την μέθοδο Feldenkrais και κάντε ένα πολύτιμο δώρο σε εσάς και το μωράκι σας

Οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βρίσκονται σε μια περίοδο ανακατατάξεων στις σωματικές τους ισορροπίες. Καλούνται να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες που έχει ένα σώμα που αλλάζει σχήμα, βάρος, διάθεση, κέντρο βάρους, τρόπο περπατήματος και κίνησης. Μέσα από απλές, ήπιες και ευχάριστες κινήσεις η Μέθοδος Feldenkrais μπορεί να προσφέρει κάποια εργαλεία για την καθημερινή σωματική άνεση -εκτός από την εκγύμναση- ώστε μια γυναίκα που κυοφορεί να αποκτά καλύτερη σύνδεση με το ευρύτερο σύνολο του σώματος και του εαυτού της.

iff_feld1to1

Αν λοιπόν και είστε σε ενδιαφέρουσα και επιθυμείτε να γυμναστείτε σωματικά αλλά και πνευματικά δηλώστε συμμετοχή στα μαθήματα για εγκύους με την μέθοδο Feldenkrais στο Feldenkrais Center που γίνονται κάθε Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι. Στο τμήμα για εγκύους αποφεύγονται μαθήματα με θέσεις που δυσχεραίνουν τις εγκύους (πχ μπρούμυτα) - στόχος είναι να συναντήσουμε τις ανάγκες των γυναικών σε περίοδο κυοφορίας - αλλά το μάθημα είναι κατάλληλο και ανοιχτό για όλους.

* Όλα τα ειδικά μαθήματα-εργαστήρια οδηγεί η Μαριλένα Πετρίδου, μέλος του Feldenkrais Center, χορεύτρια-δασκάλα κίνησης, μουσικός, Feldenkrais practitioner και μαμά μιας 4χρονης μικρής.

Για Εγκύους (Feldenkrais ATM) – Τετάρτη 12:00-13.30

Κόστος μαθημάτων:
Μάθημα (drop in) 10 ευρώ
Κάρτα 10 μαθημάτων 80 ευρώ (+1 ατομικό μάθημα δωρεάν, Διάρκεια 2,5 μήνες)
Κάρτα 5 μαθημάτων 40 ευρώ (+1 ατομικό μάθημα -50%. Διάρκεια 1,5 μήνας)
Κάρτα Μηνιαία 80 ευρώ (απεριόριστα ομαδικά μαθήματα. Διάρκεια 1 μήνας)

Feldenkrais Center
Κειριαδών 11 & Σφηττιών,
Πετράλωνα 118 54, 2ος όροφος
Είσοδος απο τον πεζόδρομο Σφηττιών (δίπλα στο Λόλα Μπάρ)

698 9883763


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.