Αρχική Fun Time Είστε έτοιμοι για απογείωση;

Είστε έτοιμοι για απογείωση;

198886_542117155831351_1653429408_nΜετά το αυτοκίνητο καρτ, ήρθε η ώρα να φτιάξουμε και ένα αεροπλάνο! Η κατασκευή είναι εξίσου απλή και θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να περάσετε δημιουργικά τον ελεύθεροό σας χρόνο συντροφιά με το παιδάκι σας.

Τι θα χρειαστείτε

ένα πλαστικό μπουκάλι

παλιές εφημερίδες κομμένες σε χαρτάκια

2 πλαστικά καπάκια

1 χαρτοκιβώτιο

ψαλίδι

κοπίδι

χαρτί

κόλλα

Αρχικά θα πάρετε τις εφημερίδες και θα τις κόψετε σε μεγάλες λωρίδες. Mε ένα μολύβι θα σχεδιάσετε στο χαρτοκιβώτιο 5 κομμάτια για τα φτερά  και εν συνεχεία με το κοπίδι θα τα κόψετε προσεκτικά. Με το κοπίδι θα κάνετε  5 τρύπες στο μπουκάλι για να τοποθετήσετε τα φτερά. Θα καλύψετε πλήρως το αεροπλάνο με τις λωρίδες χαρτιού που θα καλλήσετε. Τέλος θα το βάψετε στα χρώματα της αρεσκείας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.