Αρχική InfoTeens Νέα Είστε έτοιμοι για debate;

Είστε έτοιμοι για debate;

88353573Αγωνίσματα διττών λόγων (debate) οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με το Διαπανεπιστημιακό Σύλλογο Ρητορικής «Λόγοι»  από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, και κάθε Δευτέρα μέχρι το Μάιο, με στόχο την προώθηση του αγωνίσματος του debate, τη διοργάνωση ετήσιων αγώνων καθώς και άλλων εκδηλώσεων.

Στους αγώνες αυτούς κάθε φορά τίθεται ένα αμφιλεγόμενο και επίκαιρο θέμα και οι ομάδες καλούνται να επιχειρηματολογήσουν υπέρ ή κατά αυτού. Οι διάφορες ομάδες που θα συμμετέχουν στον αγώνα θα έχουν ως κύριο στόχο να αποδείξουν με τη χρήση πειστικών επιχειρημάτων την ορθότητα της θέση τους. Το debate είναι διατυπωμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προκύπτουν πάντα δύο ακραίες θέσεις: ο Λόγος που υπερασπίζεται το θέμα και ο Αντίλογος που το αντιπαλεύεται.

Οι καλύτεροι ρήτορες αναδεικνύονται νικητές!

Δεν έχει σημασία αν έχετε ξαναμιλήσει σε αγώνες επιχειρηματολογίας! Οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει το βήμα με την υποστήριξή μας, αρκεί να έχει όρεξη να εκθέσει τις ιδέες του στο κοινό!

Κάθε Δευτέρα, 17.00-19.00 στο Αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιείται και ένας αγώνας, με διαφορετικό θέμα κάθε φορά.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής - κρατήσεις θέσεων: 210-8810884,210-8846009

Κεντρική Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων

Δομοκού 2 - Σταθμός Λαρίσης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.