Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Είστε έτοιμοι για διακοπές στο Κέντρο της Γης;

Είστε έτοιμοι για διακοπές στο Κέντρο της Γης;

D9EDC3CBA5B3EF5E9A292A4F3812B916Από τις 17 Ιουνίου έως τις 18 Ιουλίου τα μικρά παιδιά της πόλης ηλικίας 6 έως 13 ετών μπορούν να συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα του Κέντρου της Γης από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 14:00. Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης έχει σχεδιαστεί για να βοηθά στην ανάπτυξη της φαντασίας και της αισιοδοξίας των παιδιών μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδι με τη γη και τη φύση.

photo-11Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: κυνήγι θησαυρού, yoga για παιδιά, θεατρικό παιχνίδι, χειροτεχνίες με τα υλικά της φύσης και ανακυκλωμένα υλικά, φτιάχνω το δικό μου παραμύθι, μαθαίνω τους ήχους και τα χρώματα της φύσης, μάθημα ιπποκομίας, εργαστήρι πηλού, μαθαίνω τα μυστικά του κρασιού, παιχνίδι στο λαχανόκηπο, περιβαλλοντική βιωματική εκπαίδευση και πολλά άλλα.

Κόστος συμμετοχής: 85 ευρώ/εβδομάδα. Ειδικές τιμές για αδέρφια και για συμμετοχές πάνω από μία εβδομάδα. Προσφέρεται κολατσιό.

Κέντρο της Γης
Λ. Δημοκρατίας 67, Ίλιον
210-2325380,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.