Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Είστε έτοιμοι για μια εβδομάδα περιπέτειας στο Καταφύγιο Φλαμπούρι;

Είστε έτοιμοι για μια εβδομάδα περιπέτειας στο Καταφύγιο Φλαμπούρι;

summer-kids-camp-111Το Καταφύγιο Φλαμπούρι πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις εξαιρετικές του δράσεις που αποσκοπούν στο να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά αλλά και να τα φέρουν ακόμα πιο κοντά με τη φύση και το περιβάλλον. Για εσάς που αναζητάτε να εγγράψετε τα παιδιά σε κάποιο πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης αλλά μέχρι στιγμής κανένα δεν σας έχει κινήσει το ενδιαφέρον, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Camp που διοργάνωνει το Καταφύγιο Φλαμπούρι.

Τα παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα φιλοξενηθούν στο καταφύγιο. Σκοπός tου θερινού προγράμματος είναι η επαφή των παιδιών με την πλούσια ορεινή φύση του τόπου μας, η άθληση στην ύπαιθρο, η διασκέδαση και αναζωογόνηση, η δημιουργική έκφραση και η βιωματική γνωριμία με τον κόσμο του βουνού.

Η εβδομάδα θα είναι πλούσια σε υπαίθριες δραστηριότητες όπως, πεζοπορίες, επίσκεψη σπηλαίων, παρατήρηση ζώων, αναρρίχηση, ποδήλατο, εναέρια περάσματα, κατασκευές με υλικά από την φύση, προσανατολισμό, παρατήρηση των άστρων, καθώς και με πλήθος παιχνιδιών δράσης και δεξιοτήτων. Η σίτιση των παιδιών γίνεται στην τραπεζαρία του καταφυγίου και η διαμονή στον χώρο διανυκτέρευσης του καταφυγίου. Το πρόγραμμα ακολουθεί πολύ υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας (ένας εκπαιδευτής ανά 5 παιδιά) και με παιδαγωγικές αρχές ως προς την εκπαίδευση και την καλλιέργεια των σχέσεων μεταξύ αυτών.

1η Περίοδος: 14 Ιουνίου με 21 Ιουνίου
2η Περίοδος: 25 Ιουνίου με 02 Ιουλίου

Κόστος συμμετοχής: 360€

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Δήλωση συμμετοχής: Θάνος Παπανδρέου, 6937337223, thanoseosa@tellas.gr.

Καταφύγιο Φλαμπούρι
Πάρνηθα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.