Αρχική InfoBaby Εγκυμοσύνη Είστε μέλλουσα μανούλα; Τότε ένα μάθημα yoga στο Artfygio θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα (29/11)

Είστε μέλλουσα μανούλα; Τότε ένα μάθημα yoga στο Artfygio θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα (29/11)

Σ’ αυτήν την ιδιαίτερα όμορφη περίοδο της ζωής μιας γυναίκας η γιόγκα μπορεί να προσφέρει ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης στον νου και στο σώμα. Το σεμινάριο yoga για εγκύους που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18:30 το απόγευμα στο Artfygio περιλαμβάνει ειδικά προσαρμοσμένες στάσεις (asanas) σε συνδυασμό με αναπνευστικές ασκήσεις (pranayama) και χαλάρωση. Μ’ αυτόν τον τρόπο συγκεντρωνόμαστε εσωτερικά στο σώμα μας, αισθανόμαστε καλύτερα και μας είναι πιο εύκολο να αποβάλλουμε οποιαδήποτε ανησυχία.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκύους από 5 μηνών και άνω

Πότε: Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

18:30-20:00

Για κρατήσεις: 213-0285757,

Artfygio
Θεσσαλονίκης 5Α, Ίλιον


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.