Αρχική Infokids Αποδράσεις Εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια: Μουσική εναλλακτική παράσταση για την ανακύκλωση!

Εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια: Μουσική εναλλακτική παράσταση για την ανακύκλωση!

08 Νοεμβρίου 2015 | Άλσος Δήμου Περιστερίου > Περιστέρι

Ο Δήμος Περιστερίου παρουσιάζει μια μουσική, εναλλακτική παράσταση με θέμα την ανακύκλωση.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, σχετικά με την ανακύκλωση υλικών. Πρόκειται για το πρόγραμμα Jazz for kids του μουσικού Αλέξανδρου Χρηστίδη, ο οποίος μέσα από γνωστές μουσικές επιτυχίες και χορευτικούς ρυθμούς jazz, latin, rock, samba, hip hop θα επιδιώξει να περάσει το μήνυμα της ανακύκλωσης.

Ο κ. Χρηστίδης θα δείξει στους συμμετέχοντες πως από απλά ανακυκλώσιμα υλικά μπορούν να φτιάξουν μουσικά όργανα και να παίξουν μουσική. Όπως τόνισε ο κ. Χρηστίδης η εκδήλωση θα είναι ένα μουσικοχορευτικό, διαδραστικό πάρτυ. Μια ζωντανή, πρωτότυπη συναυλία του Voyage Group με στοιχεία Διαδραστικής Ρυθμολογίας. Παράλληλα, καλεί όσους συμμετέχουν να φέρουν μαζί τους ανακυκλώσιμα υλικά που θα γίνουν μουσικά όργανα.

Στη σκηνή θα υπάρχουν διάφορα σετ με αυτοσχέδια όργανα από ανακυκλώσιμα αντικείμενα από διάφορα υλικά και στο κοινό θα μοιραστούν κάποια όργανα του χεριού. Παράλληλα, θα μοιραστούν ενημερωτικά φυλλάδια για την ανακύκλωση. Αξιολόγηση Εκδήλωσης:

Περιστέρι- Αγίου Βασιλείου 62

Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015, ώρες: 12:00

Είσοδος ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.