Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στο Δήμο Θεσσαλονίκης (3/3)

Εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στο Δήμο Θεσσαλονίκης (3/3)

Kite_by_Juzzi_JuzziΕκδηλώσεις για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας 3 Μαρτίου 2014 με παραδοσιακή μουσική και χορό, αναβίωση πατροπαράδοτων εθίμων και προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων διοργανώνουν οι Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα:

ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΕΔΡΙΝΟ ΛΟΦΟ

Εκδήλωση για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας 3 Μαρτίου 2014 διοργανώνει η 3η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης-Συκεών, με τη συμμετοχή του μουσικού συγκροτήματος «Τα Χάλκινα της Γουμένισσας», στον Κέδρινο Λόφο (πλατεία Π. Τσιάτρα). Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα διανεμηθούν στους παραβρισκόμενους χαρταετοί, προκειμένου να αναβιώσει το πατροπαράδοτο έθιμο της Καθαράς Δευτέρας, καθώς και παραδοσιακά εδέσματα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εθελοντικά, χορευτικά συγκροτήματα του Παραδοσιακού Λαογραφικού Συλλόγου «Οι Φίλοι της Παράδοσης» της 3ης Δημοτικής Κοινότητας.

Ώρα έναρξης: 09:00.

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και νηστίσιμα εδέσματα διοργανώνει εκδήλωση την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας 3 Μαρτίου 2014, η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλειο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας (Γρηγορίου Λαμπράκη – Κλεάνθους) με ώρα έναρξης 10:00. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας, τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κουφαλίων «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και του ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης.

new-sweets-on-the-blog-kites-ada-plainaki-cookies2ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
Εορταστική εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους με παραδοσιακή μουσική διοργανώνει η 5η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος της Νέας Ελβετίας, στις 10:00, θα διανεμηθούν παραδοσιακά εδέσματα στους παρευρισκομένους.

«ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2014» ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ

Με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει εορταστική εκδήλωση με τίτλο «ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2014» την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας 3 Μαρτίου 2014 η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας. Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Μέσα Γειτονιάς Κύπρου (Γενναδίου), με ώρα έναρξης 11:00, περιλαμβάνει μουσική και χορό, καθώς και διανομή παραδοσιακών εδεσμάτων στους παρευρισκόμενους (φασολάδα, χαλβά, λαγάνα, ελιές, ταραμά και κρασί). Σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον προαύλειο χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου (Τρικούπη- Αγ. Σπυρίδωνος).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.