Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Δανιηλίδειο Παιδική Βιβλιοθήκη (2 & 9/ 4)

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στη Δανιηλίδειο Παιδική Βιβλιοθήκη (2 & 9/ 4)

326857_114923318673590_867941139_o

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και για το μήνα Απρίλιο διοργανώνει η Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καλαμαριάς, που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2014 (2 Απριλίου) μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη βιβλιοθήκη,  είτε τηλεφωνικά είτε με φυσική παρουσία, προκειμένου να παρακολουθήσετε  τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Η Αction Art/Εικαστική Δράση συμμετέχει με αφηγήσεις παραμυθιών  στις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι Βιβλιοθήκες του Δήμου  Καλαμαριάς για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (2 Απριλίου)
Τετάρτη 2 Απριλίου, ώρα 5-6μ.μ.  για παιδιά 5-7 ετών
Η αφηγήτρια Ροδάνθη Δημητρέση θα ταξιδέψει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών,  με παραμύθια για την άνοιξη , απ΄όλο τον κόσμο.
Με προεγγραφή.

Ησυχία…  θα  ξυπνήσουν τα νεραϊδάκια!  
Σ’ ένα παραμυθένιο περιβάλλον, γεμάτο φύση, ελευθερία και φιλία, με νοήματα σε διάφορα επίπεδα, η συγγραφέας Φωτεινή Καϊοπούλου μιλάει για την πίστη στον εαυτό και τις δυνατότητές του.
Μαζί της η  Ράμα Σαντμόν, κοινωνική και κλινική ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια.

Τετάρτη 9 Απριλίου, ώρα 5-6μ.μ. για γονείς και παιδιά από 9 ετών.
Με προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο: www.kalamaria.gr/lib
Δανιηλίδειος Παιδική Βιβλιοθήκη
Αιμ Γρεβενών-Καρολίδου 14,
Τηλ.2310.456.658, 2313.314.493
e-mail:  danihlideiosl@kalamaria.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.