Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού (29/4)

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού (29/4)

8_nΟ Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά εκδηλώσεις με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού, σε συνεργασία με το Σωματείο Καθηγητών Χορού. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29 Απριλίου 2014 σε συγκεκριμένους δημόσιους χώρους της Θεσσαλονίκης και στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου.

Μπορούν να συμμετάσχουν σχολές χορού, καθηγητές, μαθητές και χορευτές όλων των ηλικιών, παρουσιάζοντας χορογραφίες, που θα διαρκούν έως έξι λεπτά.

Η Παγκόσμια Ημέρα του Χορού γιορτάζεται από εκατομμύρια χορευτές σε όλον τον κόσμο κάθε χρόνο την 29η Απριλίου. Καθιερώθηκε το 1982 και συντονίζεται από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού «CID UNESCO», ενώ αφορά όλες τις μορφές χορού.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2313.318.213 (Χρ. Σαχινίδου) και 6985.076.246 (Αυγή Προγκίδη).

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά έως και τις 10 Απριλίου 2014 στις διευθύνσεις:
c.sachinidou@thessaloniki.gr και
drossamaza@yahoo.gr

Η αίτηση συμμετοχής στην Ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης:

Aitisi


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.