Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκδήλωση για την βράβευση αριστούχων μαθητών στο Δημαρχείο Πανοράματος

Εκδήλωση για την βράβευση αριστούχων μαθητών στο Δημαρχείο Πανοράματος

IMG_0011Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα βραβευθούν από την Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ιμεραίων Πανοράματος, τα παιδιά των δημοτικών σχολείων (Ε’ και Στ’ τάξη) και του γυμνασίου Πανοράματος, που αρίστευσαν τη σχολική περίοδο 2012-2013, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Λίτσα Φωκίδη» του Δημαρχείου Πανοράματος.

Στην εκδήλωση η Αδελφότητα θα προσφέρει στους αριστεύσαντες μαθητές έναν αναμνηστικό έπαινο, καθώς και ένα λογοτεχνικό βιβλίο, ως ενθύμιο. «Οι κόποι των παιδιών πρέπει να επιβραβεύονται και οι προσπάθειες τους να αναγνωρίζονται. Η Φιλόπτωχος Αδελφότης έχει θεσμοθετήσει αυτή την εκδήλωση για να βραβεύσει τους άριστους και να τιμήσει τους γονείς, που στάθηκαν δίπλα στα παιδιά τους σε αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια. Αλλά και για να τους θυμίσει, πόσο μεγάλη σημασία έχει η μόρφωση στην παράδοσή μας», τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Κωνσταντίνος Λειβαδόπουλος.

IMG_9995Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Επίκουρη Καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Σοφία Γαβριηλίδου, με θέμα: «Μούσαις Χάρισι Θύε».

Θα συμμετέχει η Χορωδία της Αδελφότητας, η οποία θα πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση και το Χορευτικό Τμήμα, έτσι ώστε οι παλιοί να μην ξεχνούν και οι νέοι να γνωρίσουν τα ακούσματα του Πόντου και την παράδοση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.