Εκδήλωση για τις μητέρες στο Ιασώ (11/5)

MothersDayOut
Στο πλαίσιο  του εορτασμού για την Παγκόσμια  Ημέρα της  Mητέρας , ο Όμιλος ΙΑΣΩ οργανώνει διάλεξη με θέμα: “Η Μητέρα έναντι του Παιδιού και της Οικογένειας στο σημερινό Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον της Xώρας μας”.

Βασική  εισηγήτρια  είναι η κ. Σοφία  Ανδρεοπούλου, Ψυχολόγος /ψυχολόγος-οικογενειακή θεραπεύτρια, συγγραφέας του βιβλίου “Μαμά,  φοβάμαι… και εγώ, παιδί μου”.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου,στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μαιευτικής Κλινικής ΙΑΣΩ, Λεωφ. Κηφισίας  37-39.
Η εκδήλωση  είναι  ανοιχτή  για το κοινό και κυρίως για τις μητέρες και θα πραγματοποιηθεί από 18:30μ.μ. έως 19:30μ.μ. Μετά την εισήγηση της κ. Σοφίας Ανδρεοπούλου θα δοθεί χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις.
Παράλληλα  το ΙΑΣΩ, που έχει αποδείξει κατ΄επανάληψη την αγάπη και την φροντίδα του προς την μητέρα και το παιδί, με πολύ  μεγάλες επενδύσεις τόσο σε  εξοπλισμούς αιχμής όσο και στην συνεργασία του με το πλέον ικανό επιστημονικό και  νοσηλευτικό  προσωπικό, θα προσφέρει σε όλες τις  μητέρες, που θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη, την Κάρτα Προνομίων ΙΑΣΩ.

Η κάρτα αυτή δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο στις μητέρες, αλλά σε ολόκληρη την οικογένειά της , να απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, κυρίως οικονομικής φύσης και στις πέντε κλινικές του Ομίλου (ΙΑΣΩ Μαιευτική, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Παίδων, Φιλοκτήτης, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας).

** Να  σημειωθεί  πως υπάρχει  άνετος δωρεάν χώρος στάθμευσης έξω από την είσοδο  της Μαιευτικής Κλινικής όπου θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.
Πληροφορίες: Τηλ. Κέντρο:   210 618 4000