Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκδήλωση με γεύσεις της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του Thessaloniki Food Festival

Εκδήλωση με γεύσεις της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του Thessaloniki Food Festival

Thessaloniki-Food-FestivalΓεύσεις της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι επισκέπτες της 25ης «Agrotica», στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των δράσεων του Thessaloniki Food Festival, κατά την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, στις 18:30, στο περίπτερο 2 (stand 28a).

Συγκεκριμένα η Λέσχη Αρχιμαγείρων Θεσσαλονίκης, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες παραδοσιακό μυδοπίλαφο Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες, θα έχουν ακόμη τη δυνατότητα να γευτούν από ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και από ένα παγωτό με εκχύλισμα αρωματικών φυτών, που παρασκευάζουν μαθητές της Επαγγελματικής Σχολής (ΕΠΑ.Σ) Νεμέας  και σπουδαστές της Γαλακτοκομικής ΕΠΑ.Σ του ΕΛ.Γ.Ο. –«Δήμητρα» αντίστοιχα.

«Πιστεύουμε και προωθούμε την ποιότητα της θεσσαλονικιώτικης γεύσης» σημειώνει ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης για θέματα Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Σπύρος Πέγκας και προσθέτει: «για το λόγο αυτό ο θεσμός του Thessaloniki Food Festival θα έχει δράσεις όλο το χρόνο στη πόλη μας, αλλά και στο εξωτερικό και θα κορυφώνεται Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο η γαστρονομική ταυτότητα της πόλης».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.