Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκδήλωση με ποίηση, μουσική και χορό στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (21/3)

Εκδήλωση με ποίηση, μουσική και χορό στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης (21/3)

musica-tangosΗ Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μαρτίου) διοργανώνει εκδήλωση με ποίηση, μουσική και χορό με θέμα: …του Πάθους και της Απουσίας!

Η εκδήλωση, που εντάσσεται στις Εαρινές Ημέρες Βιβλιοθηκών 2014, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης.

Ποιήματά τους θα απαγγείλουν οι ποιήτριες:

Μαρία Καρδάτου
Άννυ Κουτροκόη
Ευτυχία Αλεξάνδρα Λουκίδου
Χλόη Κουτσουμπέλη
Αλεξάνδρα Μπακονίκα

Την εκδήλωση πλαισιώνουν οι Muses of Greece, ένα καλλιτεχνικό σύνολο που αποτελείται από τρεις βιολονίστριες και δύο dance-performers, με μελωδίες των παρισινών bistro, αγαπημένα κινηματογραφικά soundtracks και φλογερά tangos.

Η βιολονίστρια Μαίρη Χρυσάφη, (βραβευμένη από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την προσφορά της στον πολιτισμό της πόλης μας, στο θεσμό "Γυναίκες της χρονιάς 2009"), συμπράττει έξοχα με τις deboudant violonistas Χρυσοφίλη και Εβίτα Κωσταδήμα, τη νεανική παρουσία στη μουσική σκηνή και τις εντυπωσιακές χορεύτριες σύγχρονου χορού Χριστίνα Ντεχόλα και Χιονιά Χαραλαμπίδου, σε μία ιδιαίτερη καλλιτεχνική πρόταση, που γοητεύει με την ποιότητα και την αισθητική της.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε και συντονίζει ο Κωνσταντίνος Βόγδανος

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης – Γραφείο Εκδηλώσεων
Εθνικής Αμύνης 27, 546.21 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310. 374.808   Fax.: 2310. 221.066, Αρμόδιος: Κωνσταντίνος Βόγδανος


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.