Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκδήλωση στο Οξυγόνο με αφορμή το βιβλίο "Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω"

Εκδήλωση στο Οξυγόνο με αφορμή το βιβλίο "Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω"

0004662_195Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω, του Σάκη Σερέφα, με τον συγγραφέα και την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12.30 το μεσημέρι, στο Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο.

Πώς θα φαινόταν στους μικρούς μας φίλους, αν ένας τοσοδούλης δρόμος τους μιλούσε, τους ταξίδευε και τους βοηθούσε να ανακαλύψουν την περιπέτεια της ζωής; Τι θα γινόταν, αν ο δρόμος ζωντάνευε και ήθελε να αλλάξει τα αγαπημένα τους παραμύθια; Οι απαντήσεις, θα δοθούν στο πλαίσιο ενός διαδραστικού εργαστηρίου, όπου ο δρόμος γίνεται δάσκαλος και μας μαθαίνει πως το κάθε παιδί βαδίζει το δικό του δρόμο, ανακαλύπτοντας τον εαυτό του και τις ιστορίες, που ενώνονται στο σταυροδρόμι της επικοινωνίας. Στο τέλος της εκδήλωσης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με το συγγραφέα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-9 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ένας δρόμος μικρός, νεογέννητος, που ξεκινάει τη διαδρομή του –τη ζωή του– με κέφι, όνειρα, απορίες, αλλαγές, ανατροπές, εκπλήξεις και τούμπες. Ένας δρόμος, που βλέπει καινούρια πρόσωπα, αγάπες, καβγάδες, χωρισμούς, γιορτές και χαρές μεγάλες – βλέπει και λύπες, ανθρώπων και ζώων. Ένας δρόμος, που στο τέλος συγκινητικά κι ανθρώπινα πολύ μικραίνει. Και βάζει τελεία στις ιστορίες του. Μια μινιατούρα, που θα μπορούσε να θεωρηθεί συμπυκνωμένο μυθιστόρημα ενηλικίωσης!

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.