Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκδήλωση του Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος με την ενεργό συμμετοχή της Χ.Α.Ν.Θ.(3/5)

Εκδήλωση του Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος με την ενεργό συμμετοχή της Χ.Α.Ν.Θ.(3/5)

Εργαστ.χορού ΕφηβεςΟ Σύλλογος Χορού Βορείου Ελλάδος διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά με την ευγενική βοήθεια του Δήμου Ωραιοκάστρου, χορευτική παράσταση το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00, στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ωραιοκάστρου, στo πλαίσιo της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού.

Το τμήμα Γυμναζομένων της  Χ.Α.Ν.Θ. θα συμμετέχει στην εκδήλωση με τα εξής προγράμματα : Μπαλέτο ενηλίκων με δασκάλα τη Simone Martins ,Μοντέρνος χορός παιδιών – εφήβων με δασκάλα την Αγνή Μήλιου και Zumba ενηλίκων με δασκάλα την Άννα Θωμαίδου.

Είσοδος ελεύθερη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.