Αρχική Περιβάλλον Εκκενώνονται πόλεις στη Χιλή μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Καλμπούκο

Εκκενώνονται πόλεις στη Χιλή μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Καλμπούκο

χιλη

Οι Χιλιανές αρχές αποφάσισαν την διακοπή των πτήσεων από και προς την πόλη Πουέρτο Μόντ, η οποία έχει καλυφθεί από το σύννεφο στάχτης που έχει κάνει την μέρα νύχτα.

Οι Χιλιανές αρχές αποφάσισαν την διακοπή των πτήσεων από και προς την πόλη Πουέρτο Μόντ λόγω της ακατάπαυστης δράσης του ηφαιστείου Καλμπούκο, το οποίο έχει εκραγεί δύο φορές μέσα στο τελευταίο 24ωρο.

χιλη2

Η συγκεκριμένη πόλη έχει καλυφθεί από το σύννεφο στάχτης που έχει κάνει την μέρα νύχτα. Οι αρχές της γειτονικής Αργεντινής αποφάσισαν να κλείσουν το αεροδρόμιο της τουριστικής πόλης Μπαριλότσε. Περισσότεροι από 4.000 κάτοικοι των περιοχών κοντά στο ηφαίστειο έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.

χιλη3

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.