Αρχική InfoTeens Νέα Έκκληση από συγγενείς και φίλους για να βρεθεί ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης

Έκκληση από συγγενείς και φίλους για να βρεθεί ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης

slide_404586_5034966_free

«Αγνοείται! Βοηθήστε... Πρέπει να τον βρούμε!». Με τα λόγια αυτά φίλοι και συγγενείς του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη απευθύνουν σήμερα ακόμα μία έκκληση προς τους πολίτες να βοηθήσουν για να βρεθεί ο νεαρός που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου όταν εξαφανίστηκε από τη Σχολή Γαλακτοκομικής όπου σπουδάζει στα Ιωάννινα.

Οι κολλητοί του Βαγγέλη από την Κρήτη έσωσαν στη δημοσιότητα μέσω Facebook νέες φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιακουμάκη προκειμένου οι πολίτες να έχουν πρόσφατη εικόνα του φοιτητή.

slide_404586_5034968_free

Οι φίλοι του 20χρονου έχουν δημιουργήσει σελίδα στο Facebook με το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ήδη 6.200 άνθρωποι έχουν γίνει μέλη της σελίδας δείχνοντας τη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο φοιτητής εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου. Τελευταία φορά εθεάθη το απόγευμα σε φούρνο στο κέντρο των Ιωαννίνων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 20χρονου σπουδαστή και το μόνο που διαπίστωσαν ήταν η συχνή επικοινωνία τις προηγούμενες ημέρες με την οικογένειά του που βρίσκεται στην Κρήτη. Οι συγγενείς του περιγράφουν τον Βαγγέλη ως έναν ήσυχο και σεβαστικό φοιτητή, ο οποίος στο παρελθόν είχε δεχθεί ενοχλήσεις από συμφοιτητές τους.

Πηγή: http://www.huffingtonpost.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.