Αρχική Νέα Πάτρα: Έκκληση για γάλα και πάνες για δίδυμα κοριτσάκια - Μπορείτε να βοηθήσετε;

Πάτρα: Έκκληση για γάλα και πάνες για δίδυμα κοριτσάκια - Μπορείτε να βοηθήσετε;

Δραματικές ώρες περνάει ένα νεαρό ζευγάρι που ζει στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα και το οποίο πριν από έξι μήνες απέκτησε δίδυμα κοριτσάκια αλλά η ανεργία τους «χτύπησε» την πόρτα.

Τις τελευταίες ημέρες το ζευγάρι αδυνατεί να εξασφαλίσει ακόμα και το γάλα για την διατροφή των δυο έξι μηνών κοριτσιών του ενώ δεν είναι σε θέση να προμηθευτεί ούτε πάνες. Ο πατέρας είναι άνεργος επί 18 μήνες ενώ η γυναίκα του αδυνατεί να εργαστεί καθώς έχει αναλάβει το μεγάλωμα των δύο παιδιών.

Τα χειρότερα ωστόσο έρχονται καθώς ήδη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο μένουν έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες έξωσής του λόγω οφειλής ενώ είναι θέμα ημερών η ΔΕΗ να προχωρήσει σε διακοπή του ρεύματος . Για περισσότερο από δύο εβδομάδες η σίτιση των δυο βρεφών γίνεται με δυσκολία και μετά από προσφορές κατοίκων της περιοχής.

Το «φωτεινό αστέρι» κάνει έκκληση σε όσους έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν παιδικά γάλατα και πάνες. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981-044800


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.