Αρχική InfoDad Έκκληση για να σωθεί ο 14μηνων γιος του απευθύνει γνωστός μπασκετμπολίστας των ελληνικών γηπέδων

Έκκληση για να σωθεί ο 14μηνων γιος του απευθύνει γνωστός μπασκετμπολίστας των ελληνικών γηπέδων

Τον δικό του προσωπικό και οικογενειακό αγώνα δίνει ο μπασκετμπολίστας του Αμαρουσίου Λεβόν Κένταλ. Ο μόλις 14 μηνών γιος του Κένταλ και της Αλεξάνδρας από την Ελλάδα, Σκάιλερ Κας, έχει όγκο στον εγκέφαλο και βρίσκεται στον Καναδά για επέμβαση και θεραπείες. Το μόνο σύμπτωμα που οδήγησε την οικογένεια στο νοσοκομείο ήταν η τάση για εμετό του Σκάιλερ. Το σοκ όταν ανακάλυψαν ότι ήταν ένας όγκος που προκαλούσε τον εμετό και όχι δηλητηρίαση από κάποιο τρόφιμο, ήταν τεράστιο.

Ο 31χρονος σέντερ Λεβόν Κένταλ, για μία διετία αγωνίστηκε στον Πανιώνιο (2007-2009) και εν συνεχεία στο Μαρούσι, ενώ σήμερα έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση προκειμένου να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο παιδί του.

Τα έξοδα της οικογένειας ωστόσο αυξάνονται συνεχώς και ο μπασκετμπολίστας μέσω της ιστοσελίδας https://www.gofundme.com/skylerkash ζητάει την οικονομική και ηθική συμπαράσταση των Ελλήνων φίλων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.