Αρχική InfoTeens Νέα Έκκληση για οικονομική βοήθεια για την 17χρονη Χριστίνα Ηρεμία που νοσηλεύεται στην εντατική μετά απο οξύ έμφραγμα

Έκκληση για οικονομική βοήθεια για την 17χρονη Χριστίνα Ηρεμία που νοσηλεύεται στην εντατική μετά απο οξύ έμφραγμα

Emirates Hospital pic3Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει η Άννα Τζιόντζιολα η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κρήνη Τρικάλων και διαμένει στην Αθήνα. Όπως γράφει το trikalavoice.gr η 17χρονη κόρη της, Χριστίνα-Ηρεμία υπέστη οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» της Αθήνας.

Η άπορη μητέρα της η οποία προσφάτως έχασε τον σύζυγό της βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και απευθύνει έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Τα στοιχεία και η διεύθυνση της μητέρας για ταχυδρομική επιταγή είναι: Τζιόντζιολα Άννα του Σωτηρίου και της Μαρίας, οδός Αγορακρίτου 24-26 τ.κ. 10446 Πλατεία Αττικής.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6947439100.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.