Έκκληση για την προσφορά αιμοπεταλίων για τον 2χρονο Κων/νο που πάσχει από λευχαιμία

Έκκληση για να την προσφορά αιμοπεταλίων για τον 2χρονο Κωνσταντίνο Μαλλή από την Ακράτα, που νοσηλεύεται με λευχαιμία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Αγία Σοφία», απευθύνει η οικογένεια του, η οποία αντιμετωπίζει και πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο μικρός Κώστας, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο τής χημειοθεραπείας, χρειάζεται άμεσα μονάδες αιμοπεταλίων. Γι’ αυτό αν μπορεί να συμβάλετε προσφέροντας αιμοπετάλια επικοινωνήστε με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που βρίσκεται στην περιοχή Γουδή της Αθήνας, και στο τηλέφωνο: 2107452036 (πρωινές ώρες).
Ο πατέρας του παιδιού ο Γιώργος Μαλλής είναι άνεργος και η οικογένειά του μικρού Κωνσταντίνου αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, αδυνατώντας να ανταποκριθεί οικονομικά στο (εξωνοσοκομειακό) κόστος διαχείρισης των αυξημένων αναγκών που απαιτεί η ξαφνική ανατροπή της υγείας τού παιδιού τους.
Για την οικονομική ενίσχυσης της οικογένειας επικοινωνήστε με τον κ. Μαλλή στο τηλέφωνο: 6945871709.
H οικονομική ενίσχυση αποβλέπει ΜΟΝΟ στην οικονομική στήριξη μιας οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα βιοπορισμού και επιβίωσης και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το κόστος νοσηλείας, θεραπείας και παραμονής στην Ογκολογική Μονάδα, κόστος το οποίο έχει αναλάβει και καλύπτει το δημόσιο νοσοκομείο.