Αρχική Infokids Υγεία Έκκληση για την προσφορά αιμοπεταλίων για τον 2χρονο Κων/νο που πάσχει από λευχαιμία

Έκκληση για την προσφορά αιμοπεταλίων για τον 2χρονο Κων/νο που πάσχει από λευχαιμία

Έκκληση για να την προσφορά αιμοπεταλίων για τον 2χρονο Κωνσταντίνο Μαλλή από την Ακράτα, που νοσηλεύεται με λευχαιμία στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Αγία Σοφία», απευθύνει η οικογένεια του, η οποία αντιμετωπίζει και πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο μικρός Κώστας, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο τής χημειοθεραπείας, χρειάζεται άμεσα μονάδες αιμοπεταλίων. Γι’ αυτό αν μπορεί να συμβάλετε προσφέροντας αιμοπετάλια επικοινωνήστε με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», που βρίσκεται στην περιοχή Γουδή της Αθήνας, και στο τηλέφωνο: 2107452036 (πρωινές ώρες).
Ο πατέρας του παιδιού ο Γιώργος Μαλλής είναι άνεργος και η οικογένειά του μικρού Κωνσταντίνου αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, αδυνατώντας να ανταποκριθεί οικονομικά στο (εξωνοσοκομειακό) κόστος διαχείρισης των αυξημένων αναγκών που απαιτεί η ξαφνική ανατροπή της υγείας τού παιδιού τους.
Για την οικονομική ενίσχυσης της οικογένειας επικοινωνήστε με τον κ. Μαλλή στο τηλέφωνο: 6945871709.
H οικονομική ενίσχυση αποβλέπει ΜΟΝΟ στην οικονομική στήριξη μιας οικογένειας που αντιμετωπίζει προβλήματα βιοπορισμού και επιβίωσης και δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το κόστος νοσηλείας, θεραπείας και παραμονής στην Ογκολογική Μονάδα, κόστος το οποίο έχει αναλάβει και καλύπτει το δημόσιο νοσοκομείο.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.