Έκκληση: Πατέρας μεγαλώνει μόνος τα 4 παιδιά του και ζουν χωρίς ρεύμα ένα χρόνο

Έκκληση για την οικονομική ενίσχυση μιας πολύτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας ενός πατέρα με τα 4  ανήλικα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών που τους έχουν κόψει ρεύμα απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Μουρνιών.

Το κείμενο της έκκλησης

Σας γνωρίζουμε ότι πολύτεκνη οικογένεια με δύο μαθητές στο σχολείο μας
αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια αποτελούμενη από τον πατέρα και τέσσερα ανήλικα παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών. Ο πατέρας εργάζεται περιστασιακά αλλά πλέον αδυνατεί να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες οικονομικές υποχρεώσεις του και εδώ και ένα χρόνο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.

Τους έχουν κόψει το ρεύμα ένα χρόνο

Το πιο βασικό πρόβλημα είναι η διακοπή ρεύματος, εδώ και ένα χρόνο, λόγω υψηλής οφειλής στη ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ. Επειδή η εκταση και το μέγεθος του προβλήματος είναι μεγάλο, έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της οικογένειας, σας καλούμε με την παρούσα ενημέρωση σε κάθε είδους βοήθεια και κυρίως οικονομική ενίσχυση προκειμένου να αποπληρωθεί το χρέος στη ΔΕΔΔΗΕ και να γίνει επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουρνιών κ. Βασίλειο Ζαχαράκη στο 6987259703

To post της έκκλησης