Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο International Baby College

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας στο International Baby College

IBC7Σε «αυλή των θαυμάτων» για παιδιά και γονείς θα μετατραπεί η αυλή του International Baby College την Πέμπτη 27 και την Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 6:30 μ.μ. Κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις γνωριμίας με τις οικογένειες που έχουν παιδιά προσχολικής ηλικίας, η Διεύθυνση και το προσωπικό του International Baby College διοργανώνουν δύο open days με παιχνιδοκαμώματα και πολλές εκπλήξεις.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την ερχόμενη Πέμπτη 27 Αυγούστου και την Δευτέρα 31 Αυγούστου περιλαμβάνει μουσικοκινητικά παιχνίδια, θεατρικά, αφήγηση παραμυθιών στα ελληνικά και αγγλικά, μουσική και τραγούδια για μικρούς και μεγάλους.

IMC12Η είσοδος είναι ελεύθερη. Οι γονείς και τα παιδιά θα ξεναγηθούν και στις εγκαταστάσεις του θεματικού πάρκου του International Baby College που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα.

"Μικροί μας φίλοι κι εσείς γονείς, φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια για να συμμετέχετε σε όλες τις δραστηριότητες κι ελάτε στη φύση να γνωρίσετε το βιολογικό μας λαχανόκηπο και τα ζωάκια της αυλής (κοτούλες, κατσικάκια) που φιλοξενούνται στο θεματικό μας πάρκο στον καθαρό αέρα χωρίς δυσοσμία", αναφέρει στην πρόσκλησή του το International Baby College.

International Baby College
Δροσιά Θέρμης Θεσσαλονίκης
Τηλ: +30 2310 476572 & 3
Fax: +30 2310 476560


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.