Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι στον υπόγειο κόσμο» στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι στον υπόγειο κόσμο» στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης

DSC_2097Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Ταξίδι στον υπόγειο κόσμο» διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το σύλλογο «Σπηλαιολογία Θεσσαλονίκης – Πρωτέας», στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες Κωνσταντινουπόλεως, Κάτω Τούμπας, Τριανδρίας, Χαριλάου και Άνω Τούμπας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού και περιλαμβάνει ομιλίες, συζητήσεις και προβολές σχετικά με τη δημιουργία και τη μορφολογία των σπηλαίων και θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Φεβρουάριο του 2014.

Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης

 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.