Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Κατέκτησαν τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ρομποτικής Έρευνας και Τεχνολογίας

Η ομάδα Ρομποτικής των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη «i-ROBOT» κατέκτησε ανάμεσα σε 80 συμμετέχουσες ομάδες το 2ο βραβείο προγραμματισμού robot και την 5η θέση στη γενική κατάταξη στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας FLL που διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2016.

Η διάκριση αυτή είναι το εισιτήριο της ομάδας για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό FLL που θα διεξαχθεί στην Τενερίφη της Ισπανίας 4-7 Μαΐου 2016.

i-Robot-Εκπαιδευτήρια-Καίσαρη.-450x270

Η ομάδα «i-ROBOT» της ρομποτικής των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη αποτελείται από 12 μαθητές και 3 καθηγητές. Εργάστηκε με ενθουσιασμό για την κατασκευή του ρομπότ και τον προγραμματισμό των αποστολών, ώστε να καταφέρει να τις ολοκληρώσει με επιτυχία. Η «i-ROBOT» αφού έκανε την έρευνά της, επέλεξε να ασχοληθεί με το πλαστικό και να προτείνει μια καινοτόμο λύση για τη σωστή διαχείρισή του.

Το σχολείο είναι υπερήφανο, γιατί τα μέλη της ομάδας «i-ROBOT» κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να συνεργάζονται, να επικοινωνούν, να ανακαλύπτουν και να δημιουργούν μαζί, ώστε να γίνουν «one team»!