Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Κατέκτησαν τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ρομποτικής Έρευνας και Τεχνολογίας

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Κατέκτησαν τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ρομποτικής Έρευνας και Τεχνολογίας

Η ομάδα Ρομποτικής των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη «i-ROBOT» κατέκτησε ανάμεσα σε 80 συμμετέχουσες ομάδες το 2ο βραβείο προγραμματισμού robot και την 5η θέση στη γενική κατάταξη στον Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας FLL που διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων στη Θεσσαλονίκη, το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2016.

Η διάκριση αυτή είναι το εισιτήριο της ομάδας για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό FLL που θα διεξαχθεί στην Τενερίφη της Ισπανίας 4-7 Μαΐου 2016.

i-Robot-Εκπαιδευτήρια-Καίσαρη.-450x270

Η ομάδα «i-ROBOT» της ρομποτικής των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη αποτελείται από 12 μαθητές και 3 καθηγητές. Εργάστηκε με ενθουσιασμό για την κατασκευή του ρομπότ και τον προγραμματισμό των αποστολών, ώστε να καταφέρει να τις ολοκληρώσει με επιτυχία. Η «i-ROBOT» αφού έκανε την έρευνά της, επέλεξε να ασχοληθεί με το πλαστικό και να προτείνει μια καινοτόμο λύση για τη σωστή διαχείρισή του.

Το σχολείο είναι υπερήφανο, γιατί τα μέλη της ομάδας «i-ROBOT» κατάφεραν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να συνεργάζονται, να επικοινωνούν, να ανακαλύπτουν και να δημιουργούν μαζί, ώστε να γίνουν «one team»!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.