Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους νέους φοιτητές

Εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους νέους φοιτητές

teensΕκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις μετακινήσεις των νέων φοιτητών και των οικογενειών τους, ανακοίνωσαν οι τέσσερις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015».

Πιο αναλυτικά:

Η Blue Star Ferries θα παρέχει έκπτωση 50% σε κάθε φοιτητή και την οικογένειά του σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα Lux. Η προσφορά ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2015 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, της Χίου, της Μυτιλήνης, του Ηρακλείου και των Χανίων.

Επίσης, η Minoan Lines στη γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο προσφέρει για τους επιτυχόντες μαθητές και τις οικογένειες τους 50% έκπτωση στα Vip καθίσματα και deck, 30% σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης Lux) και 20% στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα. Η προσφορά ισχύει από 26/08/2015 έως και 15/10/2015.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι νεοεισαχθέντες φοιτητές θα μπορούν να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά ή εναλλακτικά τους πρώτους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της Minoan Lines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2015.

Η Hellenic Seaways προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειας που τους συνοδεύουν. Η ισχύς της έκπτωσης ξεκινά στις 28 Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2015, ενώ αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Τέλος, η Αnek Lines παρέχει εκπτώσεις σε νέους φοιτητές από 27 Αυγούστου έως 31 Οκτωβρίου 2015 στα δρομολόγια Χανίων - Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, έκπτωση 50% στα εισιτήρια επιβατών στην οικονομική θέση και στα αριθμημένα καθίσματα, 30% σε καμπίνες (εκτός Lux) και 20% στα εισιτήρια Ι.Χ αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Στα δρομολόγια του πλοίου «Πρέβελης» η έκπτωση ανέρχεται στο 50% στην οικονομική θέση και στα αριθμημένα καθίσματα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.