Αρχική InfoMommy Νέα Έξαρση των χιονοπτώσεων στην Αττική τις επόμενες ώρες, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

Έξαρση των χιονοπτώσεων στην Αττική τις επόμενες ώρες, προβλέπουν οι μετεωρολόγοι

snowΠρόσκαιρη βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός στην Αττική της τελευταίες ώρες με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Από τις πρώτες βραδινές ώρες αναμένουμε εκ νέου επιδείνωση αρχικά στα ανατολικά και βόρεια τμήματα του νομού με χιονοπτώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές.

Γύρω στα μεσάνυχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές φέρνοντας τα χιόνια ακόμα και στα νότια παραθαλάσσια τμήματα.

Χιονοστρώσεις θα παρατηρηθούν σε πολλές περιοχές του νομού οι οποίες στα βόρεια θα είναι αξιόλογες. Σχετική βελτίωση του καιρού θα έχουμε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης με τα φαινόμενα αρχικά να περιορίζονται στα ανατολικά και βόρεια ενώ από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.