Αρχική InfoMommy Υγεία Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου νεφρικής λειτουργίας

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου νεφρικής λειτουργίας

exams

Η EUROMEDICA Ανατολικής Αττικής αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της πρόληψης για την προάσπιση της υγείας, στο πλαίσιο της 13ης Μαρτίου, Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού, παρέχει, από 13 Μαρτίου και για έναν μήνα,  εξετάσεις βασικού ελέγχου Νεφρικής Λειτουργίας, σε ειδικές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ειδικό πακέτο εξετάσεων, το οποίο περιλαμβάνει τα παρακάτω:

  • Γενική Ούρων
  • Μικροαλβουμίνη Ούρων
  • Κρεατινίνη Ορού
  • Κάλιο Ορού
  • Ουρικό Οξύ Ορού
  • U/S Νεφρών

Και
Ολοκληρωμένη Ατομική Νεφρολογική Εκτίμηση και υπολογισμός e-GFR (ποσοστό νεφρικής λειτουργίας) από Ιατρό Νεφρολόγο στην προνομιακή τιμή των 38 €.

Για την EUROMEDICA, η πρόληψη αποτελεί υψίστης σημασίας προτεραιότητα, για τη διαφύλαξη της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, φροντίζει για να συμμετέχει στην ευρεία ενημέρωση για την αναγκαιότητα προληπτικού ελέγχου, ενώ συγχρόνως δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υποδομών και την παρουσία εξειδικευμένων ιατρών, διασφαλίζοντας αξιόπιστα και έγκυρα αποτελέσματα για όλους όσοι επισκέπτονται τις ιατρικές μονάδες του Ομίλου.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την EUROMEDICA Ανατολικής Αττικής στο 210-6043232.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.