Αρχική InfoMommy Υγεία Εξεταστείτε δωρεάν για την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας από το doctoranytime.gr

Εξεταστείτε δωρεάν για την αντιμετώπιση της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας από το doctoranytime.gr

Talking-with-DoctorTo doctoranytime.gr, φροντίζει να ζούμε καλά και να αναπνέουμε καλύτερα. Για το διάστημα 18 Νοεμβρίου έως 28 Νοεμβρίου έχει εξασφαλίσει για τους χρήστες του κλινική εξέταση από πνευμονολόγο και συμβουλές αντιμετώπισης της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) εντελώς δωρεάν. Για το κλείσιμο ραντεβού όσοι το επιθυμούν μπορούν να πατήσουν εδώ ή να καλέσουν τηλεφωνικά στο 215 5050005. Η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια είναι μια σοβαρή νόσος του αναπνευστικού συστήματος που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο. Συνήθως δεν παρουσιάζει συμπτώματα και η βασικότερη αιτία εμφάνισής της είναι το κάπνισμα. Άλλες συχνές αιτίες εμφάνισης αυτής της πάθησης είναι η έκθεση σε επαγγελματικούς και ενδοοικιακούς ρύπους και χημικά καθώς και η μολυσμένη ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Αν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι για εσάς μην χάνετε πολύτιμο χρόνο για την υγεία σας.

Για την πρόληψη της χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας συστήνεται η εφαρμογή των παρακάτω μέτρων:

Αποφυγή καπνίσματος τόσο του ενεργητικού όσο και του παθητικού
Διαβίωση σε περιβάλλον μακριά από ρύπους
Αντιμετώπιση λοιμώξεων του αναπνευστικού
Επίσκεψη στον ειδικό γιατρό αφού κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα όπως βήχας, δύσπνοια, αναπνευστική ανεπάρκεια και εύκολη κόπωση
Ετήσιο check-up εφόσον κάποιος είναι καπνιστής για πρώιμη διάγνωση και θεραπεία

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, εδώ!

Το doctoranytime.gr βοηθάει να βρει κανείς τον κατάλληλο γιατρό και διαγνωστικό κέντρο εύκολα , γρήγορα και οικονομικά και να κλείσει ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις. Με τη μοναδική αυτή υπηρεσία μπορεί ο χρήστης να δει και να συγκρίνει τις διαθέσιμες ώρες ραντεβού του κάθε γιατρού και διαγνωστικού κέντρου βιογραφικό και εμπειρία στον τομέα της ειδίκευσης του, κόστος επίσκεψης και κάθε ιατρικής πράξης, καθώς και αξιολόγηση  από ασθενείς που έχουν επισκεφθεί τους συγκεκριμένους γιατρούς. Ταυτόχρονα μπορεί να κλείσει με 20ευρώ επίσκεψη σε επιλεγμένους γιατρούς του δικτύου και να εξυπηρετηθεί με την ποιότητα ενός ιδιωτικού ραντεβού! Το doctoranytime.gr το έχουν ήδη εντάξει στην καθημερινότητά τους χιλιάδες χρήστες (ήδη αριθμεί στην πλατφόρμα του 2500 γιατρούς, 50 διαγνωστικά κέντρα και 80.000 εγγεγραμμένους χρήστες) ενώ έχει βραβευθεί στα e-volution awards 2013 και 2014 στην κατηγορία των marketplaces ,στον διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας “i-bank καινοτομία και τεχνολογία” και έχει αποσπάσει τη μέγιστη τιμή να έχει παρουσιαστεί σαν το καλύτερο μοντέλο επιχείρησης στον τομέα της υγείας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

logo2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.