Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Έξι συμβουλές για ένα πετυχημένο και οικονομικό πάρτι γενεθλίων!

Έξι συμβουλές για ένα πετυχημένο και οικονομικό πάρτι γενεθλίων!

Happy-Birthday-Kids-Party-HD-Wallpaper

Το πιο σημαντικό συστατικό για ένα πετυχημένο πάρτι γενεθλίων είναι η οργάνωση. Όσο πιο καλά είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό, τόσο πιο ικανοποιητικό και διασκεδαστικό θα είναι το αποτέλεσμα! Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία ενός παιδικού πάρτι. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και η γιορτούλα του παιδιού σας θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

Το μέρος
Το κατάλληλο μέρος όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη γιορτή του μικρού σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία είναι ασφαλώς το σπίτι σας. Αν ο διαθέσιμος χώρος είναι περιορισμένος, μπορείτε να δημιουργήσετε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες, μετακινώντας έπιπλα και μικροαντικείμενα στα υπόλοιπα μέρη του σπιτιού που έχετε αποφασίσει ότι δεν θα “αποκαλύψετε” στους καλεσμένους.

Η λίστα των καλεσμένων
Ακόμα κι αν δέχεστε πιέσεις από τον μικρό σας εορτάζοντα έτσι ώστε να καλέσετε όλη την τάξη, καλό θα ήταν να μην υποκύψετε. Αποφασίστε από κοινού με ποια παιδάκια κάνει περισσότερη παρέα και καλέστε μόνο αυτά.

IMG_4285

Οι προσκλήσεις
Εάν έχετε ελεύθερο χρόνο και είστε καλλιτεχνική φλέβα, σχεδιάστε μόνοι σας τις προσκλήσεις για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού σας. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα (χαρτόνια, κόλλες, κορδέλες) και ανατρέξτε στο διαδίκτυο όπου μπορείτε να βρείτε πληθώρα σχεδίων.

Το εορταστικό μενού
Προτιμήστε να κάνετε το πάρτι όσο το δυνατόν νωρίτερα, ιδανικά μετά το πρωινό και πριν το μεσημεριανό γεύμα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα προσφέροντας στους καλεσμένους την απαραίτητη τούρτα και κάποιο ελαφρύ σνακ, όπως φρούτα και χυμούς.

Τα παιχνίδια
Δώστε “τροφή” για σκέψη στους μικρούς καλεσμένους σας αναθέτοντάς τους να λύσουν γρίφους ή χωρίστε τους σε ομάδες και παίξτε παντομίμα. Επίσης, μπορείτε να ζωγραφίσετε ή να διοργανώσετε διαγωνισμό τραγουδιού. Εάν ο χώρος σας το επιτρέπει μπορείτε να παίξετε μουσικές καρέκλες ή να οργανώσετε «Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού».

2013-03-18-goodiebagsforhalloween

Ευχαριστείστε τους καλεσμένους
Πείτε «ευχαριστώ» στα παιδάκια που τίμησαν το δικό σας με την παρουσία τους, προσφέροντάς τους κάτι μικρό και συμβολικό. Αγοράστε μικρά πουγκάκια και τοποθετήστε στο καθένα ένα μικρό μολύβι με ένα σημειωματάριο, ένα αυτοκινητάκι για τα αγόρια ή ένα βραχιολάκι για τα κορίτσια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.