Αρχική InfoMommy Σχέσεις Έξι τρόποι για να γίνετε ακόμη πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι

Έξι τρόποι για να γίνετε ακόμη πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι

img_aboutus1_popup

Η ευτυχία δεν κατακτιέται αν δεν την καταδιώξουμε. Είναι μόλις μία ανάσα δίπλα μας και περιμένει να κάνουμε τις σωστές κινήσεις για να εισβάλει στη ζωή μας.

Δείτε λοιπόν πώς μπορείτε καθημερινά να ζείτε χαρούμενα κι ευτυχισμένα, εσείς και όλοι όσοι αγαπάτε!

-Διαλογιστείτε: έστω και ένα τέταρτο της ώρας, αφιερώστε το καθημερινά, συζητώντας με τον εαυτό σας για όσα σας απασχολούν και ποιες είναι οι πιθανές λύσεις.

-Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας: μην αλλάζετε γνώμη και μη μετανιώνετε. Αν δεν πιστέψετε εσείς στον εαυτό σας, πώς αναμένετε να πιστέψουν οι άλλοι; Πιστέψτε στους στόχους σας: πιστέψτε στις ικανότητές σας και κυνηγήστε τους στόχους σας.

-Μη διστάζετε: η αρνητική ενέργεια δεν θα σας βοηθήσει πουθενά. «Βουτήξτε» στα βαθειά για να βγείτε κατόπιν στην επιφάνεια.

-Φτιάξτε το δικό σας Dream Board: έναν πίνακα με ρητά που θα σας επαναφέρουν στο στόχο σας, με λόγια που θα σας ενθαρρύνουν στις δύσκολες ώρες, με λέξεις που θα σας θυμίζουν το όνειρο που κυνηγάτε.

-Αποβάλλετε τον θυμό: μάθετε να συγχωρείτε, μην είστε απόλυτοι και αυστηροί. Διώξτε το θυμό από μέσα σας γιατί προκαλεί εκρήξεις, σωματικά προβλήματα, δυστυχία.

-Να σκέφτεστε το σήμερα: μην αγχώνεστε για το τι θα γίνει αύριο, σε έξι μήνες, σε δέκα χρόνια. Ζήστε το σήμερα με χαμόγελο κι αυτό θα σας εξασφαλίσει σίγουρα ένα επίσης ευτυχισμένο μέλλον.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.