Αρχική Νέα Εξομολογήσεις μιας μητέρας: "Μεγαλώνουμε έναν εγκληματία..."

Εξομολογήσεις μιας μητέρας: "Μεγαλώνουμε έναν εγκληματία..."

knives11n-3-webΈνα ζευγάρι που πριν από επτά χρόνια υιοθέτησε ένα μικρό αγοράκι, έχει σοβαρές ανησυχίες ότι η εμμονή του παιδιού με το αίμα και τα μαχαίρια μπορεί να τον οδηγήσει σε αποτρόπαιες πράξεις...Η Kim και ο πρώην σύζυγός της υιοθέτησαν τον μικρό Rylan όταν ήταν ακόμα μωρό. Η βιολογική μητέρα του ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, ενώ και οι δύο γονείς του αντιμετώπιζαν διπολική διαταραχή.

Το πρώην ζευγάρι είναι τόσο τρομοκρατημένο από την επιθετική συμπεριφορά του παιδιού και εκλιπαρεί για βοήθεια! Η Kim που έχει άλλα τρία παιδιά, πίστευε ότι όλα ήταν υπό έλεγχο μέχρι που άρχισε να συνειδητοποιεί ότι ο Rylan δεν αναπτυσσόταν κανονικά. Η ίδια ισχυρίζεται ότι σε ηλικία 18 μηνών το παιδί κρατούσε την αναπνοή του μέχρι να σκάσει, ενώ όταν έγινε τριών ετών άρχισε να γίνεται βίαιο και επιθετικό ακόμα και με τα αδέρφια του!

Μάλιστα, η ανήσυχη μητέρα αναφέρει ότι ο γιος της έχει έναν φανταστικό φίλο που ονομάζει Bleeder, ο οποίος τον "συμβουλεύει" να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια: "Μιλά μαζί του για το πώς θα καταφέρει να μας μαχαιρώσει. Όταν ήταν έξι ετών, κλείδωσε στο μπάνιο τον μεγάλο του αδελφό και τον απειλούσε με ένα ξυραφάκι επειδή ήθελε να τον δει να τραυματίζεται. Στο μυαλό του Rylan, είναι εκείνος ο φανταστικός φίλος που του λέει να κάνει όλα αυτά τα επικίνδυνα πράγματα", αναφέρει η μητέρα του παιδιού.

Οι τρομοκρατημένοι γονείς έχουν στείλει τον μικρό σε επτά διαφορετικά νοσοκομεία για θεραπεία αλλά χωρίς αποτέλεσμα: "Ο μεγαλύτερος φόβος μας είναι ότι μεγαλώνουμε έναν κατά συρροή δολοφόνο. Δεν έχουμε ζήσει μια φυσιολογική ημέρα τα τελευταία τρία χρόνια. Κάθε φορά που χάνει τον έλεγχο, η έσχατη λύση είναι να τον ακινητοποιούμε για περισσότερα από 45 λεπτά έως και μία ώρα. Το γεγονός αυτό φυσικά και δεν μας είναι ευχάριστο, αλλά αποτελεί αναγκαίο κακό. Φοβόμαστε μήπως σκοτώσει κάποιον. Δεν έχουμε επιλογές. Χρειαζόμαστε βοήθεια", εκλιπαρούν οι ανήσυχοι γονείς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.