Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη στη Δράμα (17-18/6)

Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη στη Δράμα (17-18/6)

_diabetes_checks_microsoft_comΣτο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Σακχαρώδη Διαβήτη, το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δράμας και σε συνεργασία με την εταιρεία «Με οδηγό τον Διαβήτη» θα υλοποιήσει διήμερο πρόγραμμα δράσεων. Η εκστρατεία θα διεξαχθεί σε «κινούμενο», ειδικά διαμορφωμένο χώρο (3 αυτοκινούμενα οχήματα ) και θα περιλαμβάνει ενέργειες πρόληψης (δωρεάν εξετάσεις ), εκπαίδευσης (εκπαιδευτικά videos σε προβολές , ομιλίες,) και ενημέρωσης (ειδικά διατροφολογικά εργαστήρια, εκδηλώσεις), από επιστημονικά εξειδικευμένο προσωπικό. Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 17 Ιουνίου και ώρες 18:00-19:00 στην κεντρική πλατεία της Δράμας θα γίνονται δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και θα παρέχονται διατροφικές συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης 19:00-20:00 της ίδιας ημέρας, θα ακολουθήσει ομιλία για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στο ισόγειο του Δημαρχείου από Διαβητολόγο και Διαιτολόγο.

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου και ώρες 10:00-14:00 θα γίνονται δωρεάν εξειδικευμένες εξετάσεις (Βυθοσκόπηση, Γλυκοζυλιωμένη Αιμοσφαιρίνη, Λιπιδαιμικός Έλεγχος) από εξειδικευμένο προσωπικό.

Η εν λόγω εκστρατεία, εστιάζει κυρίως στην Αγωγή Υγείας του πληθυσμού σε ότι αφορά την πρόληψη του ΣΔ, την αντιμετώπιση των επιπλοκών του και ιδιαίτερα την αντιμετώπιση και τη διαχείριση της νόσου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.