Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Εκστρατεία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών στη Θεσσαλονίκη (7& 21/9)

Εκστρατεία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών στη Θεσσαλονίκη (7& 21/9)

school-suppliesΕκστρατεία για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, καθώς και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η συγκέντρωση σχολικών ειδών θα γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο εμπορικό κέντρο "Mediterranean Cosmos" και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους, από τις 11 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, με σύνθημα "Αυτή τη σχολική χρονιά, ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα".

“Καλώ τους συμπολίτες μας να αποδείξουμε για μια ακόμη φορά την κοινωνική μας ευαισθησία, προσφέροντας σχολικά είδη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στις δράσεις θα συγκεντρωθούν: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικοί άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, τέμπερες, κηρομπογιές, πινέλα, μπλόκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, γεωμετρικά όργανα, ψαλιδάκια, χαρτί Α4, διάφανο αυτοκόλλητο για ντύσιμο βιβλίων και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο σε ένα μαθητή.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να προσφέρουν είδη σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.