Αρχική Deco Έξυπνες ιδέες διακόσμησης για παιδιά που μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο

Έξυπνες ιδέες διακόσμησης για παιδιά που μοιράζονται το ίδιο υπνοδωμάτιο

children-room-decor-ideas-13Συχνά αναγκαζόμαστε να βάλουμε τα δύο παιδιά μας στο ίδιο υπνοδωμάτιο, είτε γιατί δεν υπάρχει τρίτο δωμάτιο στο σπίτι, είτε γιατί το τρίτο δωμάτιο χρησιμοποιείται ως γραφείο. Σήμερα, θα δούμε έξυπνες πρακτικές ιδέες και συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο για δύο που να σέβεται την προσωπικότητα του κάθε παιδιού.

Άλλωστε, έρευνες λένε πως τα παιδιά που είναι στο ίδιο δωμάτιο, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, μαθαίνουν από πολύ νωρίς να μοιράζονται, να υποχωρούν, να διεκδικούν και να συνυπάρχουν με άλλα παιδιά. Το πρώτο πρόβλημα που παρουσιάζεται βέβαια, είναι η διαρρύθμιση των κρεβατιών, μιας και αυτά είναι τα έπιπλα που θα πιάσουν τον περισσότερο χώρο. Πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένα και πρακτικά, ώστε να εξυπηρετούν και τα δύο παιδιά το ίδιο. Δείτε αυτά που μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε το δωμάτιο από μικρό σε τεράστιο.

Απλή κουκέτα: Την ξέρουμε όλοι και είναι μία από τις πιο πρακτικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι και βαρετή. Επιλέξτε μια λευκή κουκέτα και ντύστε τη με ταπετσαρία που συνδυάζεται με τους τοίχους του δωματίου ή αν το δωμάτιο φιλοξενεί παιδάκια ίδιου φύλου, δώστε της χρώμα ή αγοράστε το με κάποιο σχέδιο. Βέβαια, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε αν βγαίνει για αργότερα που τα παιδιά θα μεγαλώσουν. Μπορείτε να επιλέξετε και μια κουκέτα με τρία κρεβάτια. Αυτή η λύση μπορεί να αποβεί σωτήρια αν κάποιο βράδυ θέλουν να φιλοξενήσουν έναν φίλο τους ή αν έχετε τρία πιαδιά!

Διαβάστε τη συνέχεια στο spirossoulis.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.