Αρχική InfoDad Έκτακτα μέτρα της τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Έκτακτα μέτρα της τροχαίας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

newego_LARGE_t_77761_93109Με καλό καιρό θα αναχωρήσουν οι εκδρομείς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, καθώς οι βοριάδες αναμένεται να υποχωρήσουν από το απόγευμα. Ο καιρός το τριήμερο θα διατηρηθεί αίθριος με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή.

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας για το τριήμερο σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, από την Παρασκευή 21 Ιουνίου για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 16:00 έως 22:00 και το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 08:00 έως 13:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.