Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών Έκτακτη συνεδρίαση των οργάνων της ΚΕΔΕ για τους παιδικούς σταθμούς

Έκτακτη συνεδρίαση των οργάνων της ΚΕΔΕ για τους παιδικούς σταθμούς

ScioPreSchoolPlay11.13Την έκτακτη συνεδρίαση των Εκτελεστικών Επιτροπών και των Διοικητικών Συμβουλίων της ΚΕΔΕ και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) ζητά, με επιστολή του στις παραπάνω ενώσεις, ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι ακόμη και τώρα είναι εφικτή η διεκδίκηση από την υπηρεσιακή κυβέρνηση της ανατροπής των αποφάσεων, σύμφωνα με τις οποίες από τις 121.683 αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠμεΑ της χώρας, τελικά στο πρόγραμμα εντάσσονται 81.003 και αποκλείονται 40.680 παιδιά.

Ο κ. Δανιηλίδης προτείνει την άμεση αύξηση του ποσού της συνολικής χρηματοδότησης κατά 50.000.000 ευρώ, προκειμένου να ικανοποιηθεί τουλάχιστον το σύνολο των έγκυρων αιτήσεων, την κατάργηση του περιορισμού των προσφερόμενων θέσεων μόνο έως το 70% της δυναμικότητας της υφιστάμενης αδείας των δομών των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και την τροποποίηση της ροής καταβολής της χρηματοδότησης των δήμων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.